versterken
krachten bundelen
faciliteren
verbinden
adviseren
doorverwijzen
informeren
innoveren
aanjagen
3 juni 2021
Gratis online talkshow 'Sociaal en gezond ouder worden. Hoe doet ú mee?'

Ouder worden heeft mooie en minder mooie kanten en is bovenal een uitermate persoonlijk proces. Er is meer rust om van allerlei momenten te genieten, maar soms loopt het anders dan gehoopt.
Hoe we vitaal ouder kunnen worden, staat centraal tijdens de online talkshow op maandag 7 juni van 10 tot 12 uur. Deelname is gratis.

De talkshow is met name bedoeld voor vijftigplussers en iedereen die belangstelling heeft in sociaal en gezond ouder worden, óók naasten, professionals en vrijwilligers werkzaam in zorg en welzijn.
Tijdens het informatieve én interactieve programma, onder leiding van Sander Kleikers, doorloopt u diverse thema’s zoals een gezonde levensstijl, meedoen in onze samenleving, mantelzorg, zingeving, dementie en de laatste levensfase. Kortom, thema’s die ertoe doen bij het ouder worden.

U ontvangt informatie om zelf mee aan de slag te kunnen, inclusief een overzicht van beschikbare ondersteuning. Een ding is zeker, na deze ochtend kent u diverse tips om vitaal en veerkrachtig in het leven te staan; de regie ligt bij uzelf.

Deelname aan het programma is naar eigen wens: rustig kijken en meeluisteren of actief meedoen door vragen te stellen via de chat.
Het volledige programma van de online talkshow leest u op de website van Zuyderland. Aanmelden kan tot maandag 7 juni via het aanmeldformulier op www.zuyderland.nl.

‘Sociaal en gezond ouder worden’ wordt aangeboden door een samenwerking van Knooppunt Informele Zorg, Netwerk Palliatieve Zorg Westelijke Mijnstreek, Centrum voor Levensvragen Westelijke Mijnstreek, Hulp bij dementie en Gewenste Zorg in de Laatste Levensfase.

naar overzicht ››