4 november 2020
Gewijzigde openstelling Sociaal Plein i.v.m. corona

Bij het Sociaal Plein kunnen inwoners van de gemeente Sittard-Geleen terecht met persoonlijke vragen voor zichzelf, een ander of iemand waarover men zich zorgen maakt. Bijvoorbeeld over (zelfstandig) wonen, welzijn, opvoeding, leefstijl, zorg, financiën en/of vrijwilligerswerk. Maar ook als iemand eenzaam is. De medewerkers van het Sociaal Plein geven inwoners gratis informatie en advies om ze verder te helpen. Ze kijken samen naar mogelijkheden en oplossingen, naar wat nodig is en hoe iemand dat kan regelen.
In verband met corona is de openstelling van de locaties aangepast.

Er zijn maatregelen genomen om besmetting met het corornavirus te voorkomen. Het Sociaal Plein is daarom niet op alle locaties geopend; op sommige locaties zijn de openingstijden aangepast. Zomaar binnenlopen kan bovendien nu niet. Inwoners kunnen alleen op afspraak terecht. En afspraken kunnen ook telefonisch als iemand niet naar een Sociaal Plein kan komen.
Lees de actuele informatie over de locaties en de openingstijden op de website van Partners in Welzijn.
Bel op werkdagen tussen 9 en 17 uur voor een afspraak of het beantwoorden van vragen met Partners in Welzijn, telefoon 046 457 57 00. Een e-mail sturen kan uiteraard ook. Dat kan naar sociaalplein@piw.nl.

naar overzicht ››