16 oktober 2020
Informatiepunt Samen Sterk

Door de aangescherpte coronamaatregelen hebben veel mensen het opnieuw zwaar. Niet alleen ouderen, maar bijvoorbeeld ook mensen die in de zorg of supermarkten werken, of mensen die (alleen) in quarantaine moeten.
Heeft u hulp nodig of kent u iemand die hulp kan gebruiken? Bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, het ophalen van medicijnen of het uitlaten van de hond? Informatiepunt Samen Sterk helpt! U vindt hier diverse initiatieven van medebewoners die graag een handje helpen.

Wilt u zelf helpen of kent u iemand die wil helpen? Door maaltijden te bezorgen, mensen wegwijs te maken op hun computer, tablet of gsm, of bijvoorbeeld door een luisterend oor te bieden? Meld u dan aan! Informatiepunt Samen Sterk is dé plek waar vraag en aanbod samenkomen, waar we onze krachten bundelen en elkaar helpen om deze periode samen goed door te komen.
 
Heeft u hulp nodig? Wilt u een ander helpen? Bel op werkdagen tijdens kantooruren met Partners in Welzijn: 046 – 457 57 00. Of bezoek de website van Partners in Welzijn voor een overzicht van alle initiatieven.

Met en voor elkaar
Informatiepunt Samen Sterk is opgezet door de gemeente Sittard-Geleen, Partners in Welzijn, het Knooppunt Informele Zorg en MEE. Naast mooie hulpinitiatieven van inwoners zijn ook diverse zorgpartners aan het informatiepunt verbonden.
Naast inwoners van de gemeente Sittard-Geleen kunnen nu ook inwoners van de gemeenten Beek en Stein bij het Informatiepunt Samen Sterk terecht.

naar overzicht ››