26 augustus 2022
KRACHTIGE VROUWENTAAL leren? Volg dan deze cursus!

Samen met andere vrouwen in uw kracht komen. Met persoonlijke begeleiding en interactieve workshops werken aan meer geluk, een positieve gezondheid én het versterken van uw Nederlandse (moeder)taalkennis. Zin om mee te doen aan deze cursus?

Positieve Gezondheid (niet alleen kijken naar ziekte en beperkingen, maar vooral naar wat wél nog kan) en laaggeletterdheid staan centraal tijdens de cursus. Deelname is gratis. In 15 bijeenkomsten wordt uw welzijn en welbevinden bevordert. Thema’s die aan bod komen om dit te realiseren, zijn: de rol van de vrouw, goed voor uzelf zorgen, gezonde voeding, wat zou u willen veranderen, bewegen, ontspannen, veel gezelligheid en samenzijn. Er wordt in een gezellige sfeer met andere vrouwen samengewerkt aan welzijn, onder meer door creatieve activiteiten te doen, naar gastsprekers te luisteren en individuele gesprekken te voeren met Monique & Monique, de twee projectbegeleiders.  

Kies voor uw eigen welzijn en welbevinden. 
Heeft u moeite met Nederlands lezen en schrijven? Van 22 september 2022 tot en met 26 januari 2023 kunt u van 13.30 uur tot 15.30 uur KRACHTIGE VROUWENTAAL leren in Oos Zittesj Hoes aan de Odasingel 659 in Sittard. Is uw interesse gewekt? Meld u dan aan via Monique van Heesch-Webers E info.mvanheesch@gmail.com of Monique van Erve-Schölgens E info@lucid-consultancy.nl, of attendeer een ander op deze cursus.

Dit project is tot stand gekomen door samenwerking met de Provincie Limburg, A4Works, VISTA College, Sharepower, Stichting lezen en schrijven, bibliotheek Ligne en De Domijnen.

naar overzicht ››