versterken
krachten bundelen
faciliteren
verbinden
adviseren
doorverwijzen
informeren
innoveren
aanjagen
30 april 2021
Meld u aan: webinar KRACHTIG & kwetsbaar donderdag 3 juni

Een op de vijf kinderen en jongeren groeit op met een langdurig ziek, verslaafd, lichamelijk of verstandelijk beperkt familielid, thuis of in de directe omgeving. Bijvoorbeeld een ouder, broer of zus, opa of oma.
Deze jonge mantelzorgers zijn een verborgen groep. Zij zien zichzelf niet als mantelzorger en maken daarom geen of weinig gebruik van ondersteuningsmogelijkheden. Het is belangrijk dat dit verandert. Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger vindt daarom op 3 juni van 15.30 tot 16.30 uur het webinar KRACHTIG & kwetsbaar plaats. Een webinar voor en over jonge mantelzorgers.

Presentatrice Vivian Lataster gaat in gesprek met jonge mantelzorgers. Hun ervaringen en wensen staan centraal. Vragen die aan bod komen zijn: Hoe herken je mij als jonge mantelzorger? Wat heb ik nodig? En wat kun jij voor mij betekenen?
Deelname aan het webinar is waardevol voor iedereen die in zijn of haar (vrijwilligers)werk of privé betrokken is bij een jonge mantelzorger.

Het webinar KRACHTIG & kwetsbaar is een samenwerking tussen het Knooppunt Informele Zorg, Steunpunt Mantelzorg Westelijke Mijnstreek, Steunpunt Mantelzorg Zuid, Steunpunt Parkstad, Platform Mantelzorg Limburg en Burgerkracht Limburg.

Aanmelden
Dat kan tot 27 mei via onderstaand formulier.

 
naar overzicht ››