11 juli 2023
Neem deel aan het zomerprogramma van Ecsplore

Van maandag 17 juli t/m vrijdag 25 augustus 2023 organiseert Ecsplore het jaarlijkse zomerprogramma voor volwassenen en senioren. Zes weken die in het teken staan van samen bewegen, leren en cultureel bezig zijn! Benieuwd naar het programma? Neem alvast een kijkje in het programmaboekje

Tijdens vakanties van het onderwijs liggen veel activiteiten bij verenigingen stil en zijn buurthuizen en gymzalen vaak gesloten. In deze periodes voelen veel volwassenen en ouderen zich dan ook eenzamer dan tijdens de rest van het jaar. Onbewust staat niet iedereen hierbij stil. Om daar iets aan te doen, organiseert Ecsplore samen met verschillende partners uit de Westelijke Mijnstreek vakantieprogramma's voor volwassenen en senioren. Tijdens deze periodes kunt u elke week samen met anderen deelnemen aan diverse beweeg-, cultuur- en leefstijlactiviteiten, om in beweging te blijven en om even onder de mensen te zijn.

Voor wie?
Alle volwassenen en senioren zijn van harte welkom! Of u alleen komt of samen met uw vriend(in), buurman/-vrouw of partner; dat maakt het uiteindelijk alleen maar gezelliger. U kiest zelf wanneer en hoe vaak u meedoet.

Wat kunt u van de vakantieprogramma's verwachten?
Bewegen staat centraal, maar er is meer dan alleen sporten. Wekelijks vinden er activiteiten plaats in Sittard, Geleen, Born, Stein en/of Beekdaelen. Deze activiteiten zijn gericht op bewegen, gezonde leefstijl en cultuur. Denk hierbij aan een wandeling door de geheime tuinen van Sittard en andere mooie omgevingen in de buurt, deelnemen aan een workshop percussie of schilderen, potje padel spelen, en nog veel meer. Dit alles zorgt voor een leuke, gezellige én nuttige tijdsbesteding.

Meer informatie
Kijk op de website van Ecsplore voor alle informatie. U kunt zich hier ook inschrijven.

naar overzicht ››