versterken
krachten bundelen
faciliteren
verbinden
adviseren
doorverwijzen
informeren
innoveren
aanjagen
27 juli 2021
Nieuw: 5 korte podcasts over healthyLIFE

Met de zomer(vakantie) voor de deur, bieden we u namens onze samenwerkingspartner Ecsplore graag een gezonde dosis inspiratie aan. Inspiratie over healthyLIFE, hét leefstijlprogramma voor volwassenen met overgewicht en obesitas. Er zijn al ruim 1000 deelnemers gestart met healthyLIFE.

De gecombineerde aanpak op het gebied van leefstijl en bewegen wordt door de deelnemers als zeer positief beoordeeld en kent ook bewezen effecten op hun gezondheid.

In een serie van 5 korte podcastafleveringen kunt u het verhaal achter healthyLIFE ontdekken. Enthousiaste projectmedewerkers, coaches, partners en deelnemers vertellen over hun ervaringen. Elke week vanaf 27 juli t/m eind augustus wordt er een nieuwe aflevering gelanceerd, telkens met een ander thema of vanuit een andere invalshoek. Een aflevering duurt ongeveer 30 minuten en kunt u vanaf elke plek op uw telefoon of laptop beluisteren. De eerste podcast kunt u hier beluisteren.

Wilt u niets van de podcast missen? Meld u dan aan voor een wekelijks berichtje in uw mailbox op de website van Ecsplore. Kent u nog mensen uit uw netwerk waarvoor deze podcast interessant kan zijn? Attendeer ze dan hierop.

naar overzicht ››