27 juli 2021
Nieuw: 5 korte podcasts over healthyLIFE

Met de zomer(vakantie) voor de deur, bieden we u namens onze samenwerkingspartner Ecsplore graag een gezonde dosis inspiratie aan. Inspiratie over healthyLIFE, hét leefstijlprogramma voor volwassenen met overgewicht en obesitas. Er zijn al ruim 1000 deelnemers gestart met healthyLIFE.

e gecombineerde aanpak op het gebied van leefstijl en bewegen wordt door de deelnemers als zeer positief beoordeeld en kent ook bewezen effecten op hun gezondheid.

In een serie van 5 korte podcastafleveringen kunt u het verhaal achter healthyLIFE ontdekken. Enthousiaste projectmedewerkers, coaches, partners en deelnemers vertellen over hun ervaringen. Elke week vanaf 27 juli t/m eind augustus wordt er een nieuwe aflevering gelanceerd, telkens met een ander thema of vanuit een andere invalshoek. Een aflevering duurt ongeveer 30 minuten en kunt u vanaf elke plek op uw telefoon of laptop beluisteren. De eerste podcast kunt u hier beluisteren.

Wilt u niets van de podcast missen? Meld u dan aan voor een wekelijks berichtje in uw mailbox op de website van Ecsplore. Kent u nog mensen uit uw netwerk waarvoor deze podcast interessant kan zijn? Attendeer ze dan hierop.

naar overzicht ››