14 augustus 2023
Nieuw cursusprogramma Volksuniversiteit Maasland bekend

In september start het nieuwe cursusseizoen van Volksuniversiteit Maasland. Niet alleen enkele bekende cursussen staan weer op het programma; er zijn dit jaar ook nieuwe bezigheden toegevoegd en nieuwe locaties, in zowel Sittard als Geleen. Lijkt het u leuk om mee te doen aan creatieve, educatieve en/of sportieve cursussen? Inschrijven is vanaf nu mogelijk.

Iets leren, kennis delen, anderen ontmoeten, (actief) bezig zijn en elkaar inspireren: dit staat centraal in het diverse cursusaanbod van Volksuniversiteit Maasland. Volg een Duitse taalcursus, neem deel aan een cursus huidverzorging, keramieken, bridgen of sieraden maken, of sluit aan bij Tai Chi en cultuurhistorische wandelingen. 

Meedoen? Meld u gauw aan!
Informatie over het aanbod, kosten en inschrijven is te lezen op de website van Ecsplore.
Vragen? Neem contact op Dimphy van de Laar, combinatiefunctionaris van Ecsplore, via T 06-82012806.

Aanbod zorginstellingen
Volksuniversiteit Maasland biedt ook activiteiten aan voor bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen. Heeft u vragen of heeft u interesse hierin? Op de website van Ecsplore staat meer informatie over het cursusaanbod, aanmelden en contactgegevens.

Volksuniversiteit Maasland
De Volksuniversiteit Maasland (VU Maasland) heeft al 70 jaar lang een breed aanbod in cursussen, trainingen en activiteiten voor inwoners van de Westelijke Mijnstreek. Iedereen van 18 jaar en ouder kan meedoen. Inspirerende docenten delen hun kennis en kunde en stellen deelnemers in staat om mee te doen en een (sociaal) netwerk op te bouwen.

naar overzicht ››