16 april 2019
Nieuw project Ik sta naast je, vrijwillige inzet in het gezin

Geluk zit in heel kleine dingen. Maar als problemen in een gezin zich opstapelen, dan worden simpele dingen die eigenlijk heel gewoon horen te zijn ineens minder vanzelfsprekend. Een potje voetballen in het park, een spelletje spelen, een film kijken, koekjes bakken, een keer de stad in…
‘Ik sta naast je’ ondersteunt gezinnen die het moeilijk hebben, en in het bijzonder kinderen en jongeren in deze gezinnen.

Een vrijwillige GEzinsAssistent (GEA) brengt een beetje kleur in het leven van een gezin door juist die ‘gewone’ dingen mogelijk te maken. De ondersteuning draait om aandacht, gelijkwaardigheid, vertrouwen en vooral plezier. Zie het als de hulp van een vriend of vriendin. Niks moet, veel kan. ‘Ik sta naast je’ - een project van Partners in Welzijn in de gemeente Sittard-Geleen - vergroot het zelfvertrouwen en de veerkracht van gezinsleden.

Partners in Welzijn is altijd op zoek naar geschikte vrijwillige GEzinsAssistenen (GEA’s). Bent of kent u iemand die interesse heeft om een GEA te worden, neem dan contact op met Partners in Welzijn.
Meer informatie over Ik sta naast je leest u op de website van Partners in Welzijn of op de Facebookpagina.

naar overzicht ››