8 augustus 2023
Save the date: symposium 'Mensen hebben elkaar nodig'

De Wmo-raad Sittard-Geleen is van mening dat mensen elkaar nodig hebben en dat een sterke en vitale stad alleen kan worden ontwikkeld op basis van sterke en vitale wijken. Om erachter te komen hoe dat werkt in de wijk, organiseert de Wmo-raad op dinsdag 3 oktober het symposium 'Mensen hebben elkaar nodig'. 

Het symposium is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor Wijkontwikkeling. Dit zijn onder andere professionals die beleid op dit gebied ontwikkelen en tot uitvoering brengen, politici die Wijkontwikkeling een warm hart toedragen, bestuurders van wijkplatformen, leden van adviesraden Sociaal Domein en leden van Wmo-raden. 

Wmo-raad Sittard-Geleen wilt met dit symposium geïnteresseerden bij elkaar brengen om samen met gerenommeerde (gast)sprekers van gedachten te wisselen over verschillende onderwerpen zoals het belang van cliëntperspectief naar inwonersperspectief en concrete ervaringen met Wijkontwikkeling in de praktijk. 

Meer informatie en aanmelden
Het symposium vindt plaats op dinsdag 3 oktober in Zalencentrum De Oase in Sittard en duurt van 9 tot 17 uur. Deelname inclusief lunch is gratis. Aanmelden is mogelijk tot 15 september. Wilt u het complete dagprogramma inzien, en meer informatie lezen over de sprekers en aanmelden? U kunt terecht op de website van Wmo-raad Sittard-Geleen

naar overzicht ››