5 oktober 2023
Terugblik bijeenkomst 'Praat vandaag over morgen'

"We kunnen geen dagen aan het leven toevoegen maar samen wel leven geven aan de dagen”! Deze inspirerende woorden vormden de rode draad tijdens de bijeenkomst ‘Praat vandaag over morgen’. Op dinsdag 3 oktober gingen zorg- en welzijnorganisaties uit de regio 046 met 275 bezoekers het gesprek aan over de wensen en mogelijkheden van zorg en ondersteuning in de laatste levensfase. Een thema dat niet altijd gemakkelijk is om te bespreken, maar des te belangrijker en waardevoller om vroegtijdig aan de orde te stellen.

Een dankwoord gaat uit naar de samenwerkingspartners die deze bijeenkomst samen met het Knooppunt Informele Zorg mede mogelijk hebben gemaakt: Netwerk Palliatieve Zorg WM, Centrum voor Levensvragen WM, Hulp bij dementie WM, vrijwilligersorganisatie De Brug, Toon Hermans Huis, Hospices Bronnerhof en Daniken, Zuyderland Thuiszorg, Wensambulance en Steunpunt Mantelzorg WM.De kracht van verbinding tussen zorg en welzijn werd extra benadrukt door de betrokkenheid van huisartsenpraktijken Oud Geleen, Dirckx-Bergmans, MC Lindenheuvel en MC Kluis. Een speciale vermelding voor wethouder Ivo Tillie en huisarts Noud Dirckx voor hun waardevolle bijdrage aan deze dag.

Heeft u vragen over zorg en ondersteuning in de laatste levensfase? Neem dan contact op met het Knooppunt Informele Zorg via T 046 750 84 10 of M contact@knooppuntinformelezorg.nl.

naar overzicht ››