25 juli 2022
Volksuniversiteit Maasland: cursusaanbod voor iedereen

Ecsplore en Volksuniversiteit Maasland hebben de handen ineen geslagen. Resultaat: een succesvolle doorstart en een interessant en divers cursusprogramma voor seizoen 2022-2023.

Volksuniversiteit Maasland wil dat iedereen betrokken blijft bij de wereld om zich heen. Samen met anderen deelnemen aan
gezellige, actieve, creatieve en educatieve activiteiten. Dat is doel van het jaarlijkse cursusaanbod van VU Maasland, dat vanaf september wordt gecoördineerd door Ecsplore

Seizoen 2022-2023
In september start het nieuwe cursusaanbod van VU Maasland. Zij hebben weer tal van activiteiten op het programma staan op het gebied van kunst, cultuur, taal en beweging.

Wandelt u graag of speelt u liever een kaartspel? Lijkt het u leuk om een schildertechniek te leren, of kunstzinnig met vilt aan de slag te gaan? Zoekt u een ontspannende vorm van bewegen zoals yoga of wilt u graag een taal(opfris)cursus volgen?

Ga dan naar de website van VU Maasland voor meer informatie over het cursusaanbod, de data, kosten en aanmelden. De cursussen vinden voornamelijk plaats op de locatie van basisschool de Duizendpoot in Geleen.

Wilt u het zomerprogramma onder de aandacht van uw achterban brengen?
Bij vragen, mail naar volksuniversiteit@ecsplore.nl.

naar overzicht ››