25 juli 2022
Wereld Alzheimer Dag: beleefmiddag 'samen op pad'

Op Wereld Alzheimer Dag - woensdag 21 september - wordt de beleefmiddag ‘samen op pad’ georganiseerd in het Fortunastadion in Sittard. Er is dan vanalles te beleven rondom leven met dementie (waaronder Alzheimer). Bovendien bestaat Hulp bij Dementie Westelijke Mijnstreek dit jaar 12,5 jaar, een jubileum!

Interactieve middag
Het belooft een interactieve middag te worden voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen, hun naasten en andere belangstellenden uit de Westelijke Mijnstreek rondom het thema dementie. U gaat deze middag ‘samen op pad’.

Wat dacht u van een workshop stoelyoga? Of een lezing ‘je bent zelf het medicijn’  van Kay Deckers? Wilt u samen herinneringen ophalen bij Football memories? U kunt ook meer informatie krijgen over het ‘Fietsen alle jaren’-riksja-project en vakantiemogelijkheden. Sommige workshops/lezingen zijn op vaste tijden, bij de informatiemarkt kunt u altijd binnenlopen. Een week voor de beleefmiddag maken we het tijdschema bekend.

Wist u dat er veel organisaties zijn die u kunnen helpen bij het prettig wonen en samen op pad gaan ondanks dementie? Hulp bij Dementie, Steunpunt Mantelzorg en Centrum voor Levensvragen zijn slechts een greep van de organisaties die aanwezig zijn bij de beleefmiddag. Kortom: een informatieve middag met lezingen en workshops. Voor ieder wat wils, u bent van harte welkom!

Deelname
De beleefmiddag is gratis. U kunt deelnemen als u zich aanmeldt. Een week van te voren ontvangt u dan het tijdschema van de workshops. 

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden. Als digitaal aanmelden niet lukt of u hebt andere vragen, dan kunt u ook bellen naar 046 4571130.

Locatie
Fortunastadion
Milaanstraat 120, Sittard
van 16.00-19.00 uur

We zien u graag op 21 september!

naar overzicht ››